Haaksels & Amigurumi

Nanook de husky

Voor de eigenaren van Lowland Pack heb ik als bedankje Nanook de husky gehaakt. Zij organiseren huskytochten en husky safari met sledehonden in de mooie natuur van Limburg. Mijn vriend mocht, ondanks dat zijn bon verlopen was, deze gelukkig nog inleveren en heeft een fantastische dag beleefd met deze prachtige dieren.
nanook-de-husky
Nanook is een onafhankelijk vrolijk dier, die het liefst in bewegen is. Ze kan niet wachten tot de winter aanbreekt! De kou, het witte landschap en de sledetochten met haar baasje door de uitgestrekte bossen laten haar hart sneller kloppen. Nanook de husky is een ontwerp van AuroraGurumi en is terug te vinden in Zoomigurumi 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *