Haaksels & Amigurumi·Haaksels & Peuters

Gijsje het gansje

De gansjes Gonnie en Gijsje zijn dikke vriendinnen; ze kunnen niet zonder elkaar en beleven hun kleine avontuurtjes samen, met hun rode en blauwe laarsjes aan. Aan het begin van dit jaar heeft Evy voor haar eerste verjaardag Gonnie van mij gekregen. Iedere keer als Gonnie en Gijsje op tv komen gaat Evy op zoek naar Gonnie om samen met haar de aflevering te bekijken. Nu heeft ze van Sinterklaas en de Haak Piet Gijsje het gansje gekregen. Hoe fijn is dat!
gijsje-het-gansje
Wil jij ook Gijsje het gansje haken? Dat kan! Op de website van Marrieke van Geel staat hoe je haar voor dit patroon kan bereiken. Naast Gijsje heeft Marrieke ook een haakpatroon voor Gonnie en Eddie ontworpen. Door de patronen van de gansjes aan te passen, kun je de serie van Gonnie en haar vriendjes compleet maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *