Haaksels & Amigurumi·Haaksels & Feestdagen

Mijn Krissie Kerstbeer

Kerst is in mijn ogen het fijnste feest van het jaar. In de dagen die steeds kouder en donker worden is het fijn om met familie en vrienden samen te zijn. Zodra Sinterklaas met zijn Pieten weer vertrokken is naar Spanje doet de kerstboom in mijn huis zijn intrede. De kerstversieringen, de kerstkaarten, de kerstmuziek en kerstfilms en natuurlijk de kerstdiners samen met familie mogen niet ontbreken in de aanloop naar deze fijne tijd van het jaar.

Het patroon van Mijn Krissie Beer wilde ik al een tijdje haken en zeker in de maand december mag de kerstmuts niet ontbreken! Zo is Mijn Krissie Beer helemaal klaar voor de Kerst. Wil jij ook deze heerlijke patronen haken? Het patroon voor Mijn Krissie Beer en het (gratis) patroon voor de kerstmuts, zijn terug te vinden op de website van Kristel Droog: www.mykrissiedolls.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *