Haaksels & Haaksteken

Corner to corner

Corner tot corner haken is leuk en makkelijk om te doen. Van je favoriete (pixel)patroon maak in je korte tijd de mooiste pannenlappen, kussens, sjaals, omslagdoeken, kleden en dekens. Bij corner to corner haken werk je diagonaal, je patroon begint dan ook rechtsonder in de hoek. Vanuit de hoek haak je verder en zo wordt je project steeds groter. Je kunt zelf bepalen hoe groot je je project maakt. Ik ben vorig jaar november de uitdaging aangegaan om een kerstkleed te maken. Het resultaat zien jullie binnenkort! Met behulp van onderstaande video van handwerkles(.nl) leer je hoe de corner tot corner steek kunt haken.

Voor degene die graag op papier wat meer houvast hebben, is dit haakdiagram een handig hulpmiddel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *