Haaksels & Feestdagen

Christmas Character Afghan

Vorig jaar november ben ik vol goede moed de uitdaging aangegaan om mee te doen aan de CAL van Repeat Crafter Me. Met behulp van de corner to corner (C2C) techniek ben ik de afzonderlijke delen voor dit kleed gaan haken. Wat heel enthousiast begon, eindigde vorige jaar december dan toch in een doos, omdat ik andere projecten tegenkwam die ik ook graag wilde haken. Omdat ik het kleed dit jaar toch echt graag af wilde hebben, kwam hij iedere maand weer uit de doos om een deel verder te haken. De laatste paar maanden heb ik de moed verzameld en de turbohaaknaald aangezet en is mijn versie van de Christmas Character Afghan dan toch echt eindelijk af! Ik heb met behlulp van de festonsteek er een fleecedeken achter gezet, zodat hij nog wat extra warmte geeft. Het resultaat is super, maar voorlopig geen kleden meer voor mij haha. 😛

Wil jij ook dit feestelijk Kerstkleed haken? Sarah van Repeat Crafter Me heeft alles keurig op haar website staan, van de C2C techniek tot aan hoe je alle delen aan elkaar zet. Voor dit jaar Kerst wat te krap aan, maar wie weet voor volgend jaar. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *